Onze chefs

Tom Caubergs

Tom Caubergs

Al van kindsbeen af was ik niet weg te slaan uit de keuken van mijn moeder. Ik stond altijd als eerste paraat om te proeven, potten uit te likken en een handje te helpen. Contacteer voor meer info »
Kurt Wouters

Kurt Wouters

Altijd gefascineerd door moeders keuken was er van jongs af aan de drang om alles te weten te komen over koken, kooktechnieken en om zelf in de potten te roeren, doch de studiekeuze ging een totaal andere richting uit… De kookmicrobe bleef echter constant kriebelen en om toch de fijne kunst van het koken onder de knie te krijgen werd na vier jaar het diploma “kok” via avondschool behaald. Contacteer voor meer info »
Mitch Coldenhoff

Mitch Coldenhoff

Van kinds af aan was Mitch al gepassioneerd door koken. Vast besloten om kok te worden ging hij op 12 jarige leeftijd al naar de hotelschool van Hasselt waar hij dan ook afstudeerde. Na zijn studies ging hij werken bij de gerenomeerde “Bart Claes” waar hij als chef vooral instond voor grote evenementen en showcooking. Tegenwoordig maakt hij deel uit van het bekende culinaire platform “Kookeiland” waar hij tal van projecten uitvoert, zoals Culi Stars, Chefs on Tour,… Ook ontwikkelt hij exclusieve recepten voor tal van partners : Deli'Soup, D&L, Lacroix,... Contacteer voor meer info »
Albert Verdeyen

Albert Verdeyen

Albert Verdeyen is al vanaf zijn dertiende vertrouwd met het restaurantbedrijf en met de wereld van de gastronomie. Reeds op 13-jarige leeftijd ging hij in de leer in Restaurant "François" te Brussel. Albert werkte in verschillende vermaarde restaurants, liep stages in Frankrijk en boekte succes met zijn eigen zaak. Tegenwoordig maakt hij naam als privékok en kookadviseurZijn activiteiten zijn zeer gevarieerd: hij is chef bij Kookeiland, ambassadeur van gerenommeerde merken en mediafiguur, auteur van kookboeken,… Verder ontwikkelt hij ook exclusieve topgerechten voor de bekende en gewaardeerde restaurantketen Lunch Garden. Contacteer voor meer info »
Olivier Willaert

Olivier Willaert

Olivier Willaert werd geboren op 20 oktober 1969 en is in de culinaire wereld opgegroeid. Als zoon van een gekend restauranthouder volgde hij hotelschool in ‘Ter Groene Poorte’ en ‘Ter Duinen’ te Koksijde en specialiseerde hij zich in de etiquette- en bedieningsregels. Na zijn geslaagde studies werkte hij in diverse sterrenrestaurants. Bij het brede publiek is Olivier Willaert best bekend van zijn adviesverlening in de populaire reeks ‘Mijn Restaurant’. Als maître verleende hij advies aan Gaëlle en Claudio van het winnende restaurant Dell’Anno te Kortrijk. In reeks 1 van ‘Mijn Restaurant’ was Olivier consulent voor restaurant Exquisa te Hasselt, ook één van de restaurants die de finale behaalde. Momenteel werkt Olivier in de gerenommeerde hotelschool ‘Ter Duinen’ te Koksijde. Contacteer voor meer info »

EVENEMENTEN OP UW MAAT

Wenst u voor uw bedrijf een evenement te organiseren of een teambuilding te doen met de leden van uw vereniging en dit in een ontspannen culinaire sfeer?
Of wil u uw genodigen tijdens uw huwelijksfeest, communiefeest, verjaardagsfeest of tuinfeest eens op een originele culinaire manier vergasten? Dan kan u steeds beroep doen op Kookeiland en haar chefs.

U kan ook steeds beroep doen op onze media chefs Piet Huysentruyt en Peter Van Asbroeck (afhankelijk van beschikbaarheid).

Hiervoor werken we graag in samenspraak een offerte op maat voor u uit.

 

MOVE UP RESTAURANT

Cuisine en Route werkt aan een nieuw concept, waarbij een tijdelijk restaurant plaatsneemt in uw stad/dorp. Dit concept trekt rond van stad naar stad.

Later hierover meer...